Hulp aan huis

Wij weten hoe kostbaar vrije tijd is, daarom bieden wij u aan
om uw huishoudtaken over te nemen, in alle vertrouwen.

Om u de beste diensten te kunnen verlenen, werven wij gemotiveerd personeel aan met een echt arbeidscontract (loon volgens barema, sociale voordelen), opleidingen in dienstencheques en taalcursussen.

ONZE DIENSTEN

CONTACT

Agentschap Oudergem Administratie
Triomflaan 137
1160 Oudergem
Tel: +32 2 230 33 03
+32 470 473 197
contact@activecleaning.be

Watermaal Bosvoorde strijkcentrum
Berkenlaan 2
1170 Watermaal-Bosvoorde
Tel: +32 2 230 33 03
info@activecleaning.be

Het onderhoud van een huis beperkt zich niet tot de dagelijkse huishoudelijke taken. Het is veel ruimer en complexer.
Wist u dat de dienst 'Boodschappen doen' ook deel uitmaakt van de diensten aan huis die ons bedrijf aanbiedt? Het gaat om kleine boodschappen voor uw dagelijkse behoeften (bijvoorbeeld: postkantoor, brood, apotheek).
Via de dienst ``Maaltijdbereiding`` komt een huishoudhulp in uw eigen keuken een of meer maaltijden bereiden. U laat gewoon weten wat u wenst en lust. De enige voorwaarde is dat de ingrediënten al in huis moeten zijn.
In alle veiligheid buitenkomen met een specifieke begeleider om te gaan naar waar u maar wil, wanneer u wil? De begeleidingsdienst maakt het u mogelijk om naar uw medische afspraken te gaan (arts, tandarts, pedicure, …), uw administratieve formaliteiten te vervullen (bank, post, stembureau, ...), naar de kapper, de schoonheidsspecialiste of uw favoriete winkels te gaan.
U hebt ook hulp nodig om de was te doen? 70% van ons doet drie keer per week een was! Om die tijdrovende karwei te vermijden, komt Active Cleaning Services ook bij u thuis de was doen. Sorteren, drogen, opvouwen, opbergen.
U hebt geen tijd meer om uw strijk te doen? Uw huishoudhulp kan ook uw strijk bij u thuis doen.

Neem nu contact met ons op voor alle informatie!